Boekjes brengen UMCG

Onlangs ben ik bij het UMCG geweest om 10 boekjes af te geven. Helaas ging het anders dan gedacht. Na vele omwegen kwam ik terecht bij het wervingsfonds van het UMCG. Ik werd ontvangen door een aardige mevrouw die veel bewondering had voor het hele verhaal van boek tot stichting. Zij nam de boekjes graag in ontvangst en zij zal haar best doen om de boekjes op de juiste plek neer te leggen. Helaas geen foto’s, hier kreeg ik geen toestemming voor. Met een dubbel gevoel ben ik weer richting Zwolle gegaan maar wel blij dat de boekjes in het ziekenhuis zijn gebleven. Missie toch enigszins gelukt. Op naar het volgende ziekenhuis.

Bent u werkzaam in een ziekenhuis op een afdeling kinderoncologie en wilt u deze boekjes ook aanbieden aan uw patiƫnten/ouders? Laat het ons weten en stuur een mail naar stichtingkanjerkind@gmail.com, dan gaan we een afspraak maken wanneer ik de boekjes kom brengen. Hier zijn geen kosten aan verbonden!