donaties

Wat doen wij met uw donaties?

De allereerste donaties zijn besteed aan het bekostigen van het drukken van de boekjes ‘KanjerKinD’. De donaties die daarna binnen zijn gekomen en hopelijk zullen binnenkomen, worden gedoneerd aan goede doelen met betrekking tot zieke kinderen.

Met behulp van de donaties willen wij ons steentje bijdragen aan speelmaterialen, knuffels, speelgoed of mooie muurschilderingen om het welzijn, maar ook de omgeving waar de kinderen een langere moeten verblijven, zo aangenaam en kindvriendelijk mogelijk te maken. Want niets is zo belangrijk dan dat kinderen nog kind kunnen zijn tijdens hun ziek zijn.

Waarom niet direct doneren aan de stichtingen zelf?

Dat is een goede vraag. Het antwoord is heel simpel. Stichting KanjerKinD is ontstaan op geheel vrijwillige basis. Bij deze stichting gaat 95 % van de donaties naar goede doelen, 5 % zal zijn voor de kosten van de bank, de website en voor onvoorziene zaken. Er zijn geen salarissen die betaald moeten worden van uw donaties, daarom kunt u ervan op aan dat uw geld goed terecht komt. Er is geen sprake van een winstoogmerk, u kunt volledig op ons rekenen. Al uw donaties komen goed terecht, en u ziet waar uw donatie voor wordt of is gebruikt.

Donaties vanaf € 50,00 krijgen gratis een exemplaar van het boekje ‘KanjerKinD’, zolang de voorraad strekt. Vermeld dan wel uw naam en volledige adres.

Donaties kunt u overmaken op rekeningnummer NL31 RABO 0378 1244 12 t.n.v. Stichting KanjerKinD

ALVAST HARTELIJK DANK VOOR UW DONATIE!

U kunt een aanvraag indienen door een mail te sturen naar stichtingkanjerkind@gmail.com. Dan gaan we samen kijken naar de wens en de mogelijkheden.

Wilt u direct een donatie doen? Scan de QR code en vul zelf een bedrag in, het staat direct op de rekening van Stichting KanjerKinD. HARTELIJK DANK VOOR UW DONATIE !!