Boekjes brengen Intermezzo Zwolle

Vrijdag 16 februari heb ik een aantal boekjes ‘KanjerKinD’ mogen brengen naar Intermezzo Zwolle (centrum voor leven met en na kanker). Op deze locatie is ook de KindermeZZo, dit is een speciale plek voor kinderen waarvan een ouder of misschien wel een broertje of zusje kanker heeft of misschien zelf ziek zijn (geweest). Bij KindermeZZo kan je spelen en leuke dingen doen. Er zijn grote mensen die je helpen en aan wie je iets kunt vragen. Erg belangrijk is het om ook de kinderen van kankerpatiĆ«nten goed te begeleiden en om de eventuele vragen te kunnen beantwoorden of een luisterend oor te bieden. Daarom hebben wij ook gekozen om hier boekjes af te geven zodat ook kinderen kunnen lezen hoe het kan gaan als je geconfronteerd wordt met kanker.

Manager Yvonne Baars nam de boekjes in ontvangst.